Een uitspraak van Barbie, je weet wel, die ene van Oh Oh Wat Zijn We Toch Stoere Gasten Uit Den Haag Cherso, was: “Het is geen biografie, maar een boek over mijn leven.” Barbie is ook geen domme vrouw, maar gewoon niet zo intelligent. Bij Barbie is het glas altijd half leeg in plaats van half vol. Barbie koopt ook geen brood, maar gebakken deeg. En nu de klapper, Barbies haar is niet eens blond mensen, het is lichtbruin.
 
We moeten toch oppassen voor deze mensen. Mensen als Barbie zijn de grootste bedreiging van Nederland. Veel groter dan de Polen, Hongaren, Moslims of andere gevreesde groepen. Door deze mensen kan onze Geert zijn mening maar door de Kamer blijven schreeuwen. Door deze mensen kijken wij elke week naar SBS 6 sterren springen, waar Barbie zich vertienvoudigd en te pletter valt in een zwembad.  Door deze mensen bestaan er nog steeds Nickelson jassen. En vóór deze mensen werkt de andere kant van de maatschappij zich kapot. Werken om de rekeningen van de Barbies te bepalen, zodat zij elke dag nog gewoon naar Gordon en Joling kunnen kijken.


Laten we alsjeblieft stoppen de Barbie van onze samenleving zoveel aandacht en hulp te geven. Het enige waardoor Barbie en crew bekend is geworden is het ongeloof van de kijker bij het zien van zulke domme mensen. Zichzelf klem zuipen en zwart sprayen tot ze erbij neervallen. En vallen ze maar een keer. Ga maar een keer keihard op je bek. En het dan zelf oplossen godverdomme. Dus niet janken op tv  dat je geen nieuwe Uggs kan kopen. Nee, werken. Dat ik mij hierover druk maak gaat ook al te ver, maar goed, dat is gebeurd. Dat Barbie een gelukkig leven heeft geloof ik graag en dat gun ik haar ook erg. Dat er nog 3 miljoen Barbies zijn gun echter ik geen enkele Nederlander.


Barbie, je bent een topper. Hoe jij het tot de tv hebt geschopt, bravo. En ook voor al je fans, mochten ze dit kunnen lezen, jullie zijn geweldig! Hoe jullie elke dag die krantenjongen vol schelden, omdat hij een minuutje later is. Hoe jullie de scheidsrechter in elkaar trappen, omdat hij een hoekschop tegen geeft. Hoe jullie die ene homo in een steegje neersteken, omdat hij net iets anders is. Bravo voor al die dingen. Jullie doen het geweldig. Nee. Voor jullie wil ik de term, zo dom als een achtereind van een varken, herschrijven naar: Zo dom als de donkere haarlok van een Barbie.