Wij leven hier met zijn allen in een relatief vergevingsgezind en open land, waar ieder individu zichzelf moet kunnen zijn en zichzelf moet kunnen uiten. Of je nu homo, hetero, lesbisch of biseksueel bent, geloof in een god, of wars bent van het aanbidden van welk sprookjesfiguur dan ook, in Nederland mag dit en kan dit.

In deze open maatschappij, waar zelfs de NS zich gaat aanpassen aan de transgendergekte die nu de kop opgestoken is, een aanpassing die ik met mijn blijkbaar bekrompen geest niet kan begrijpen, want in welk lichaam je ook geboren wordt, je blijft of wordt man of vrouw, dus het niet meer benoemen van een geslacht is in mijn ogen juist een schoffering van de erkenning die transgenders zoeken in hun strijd om man of vrouw te worden.

In dit open en tolerante landje verwelkomen wij teruggekeerde jihad strijders met open armen, gunnen wij moordenaars, zedendelinquenten of wat voor criminele dan ook een tweede kans in onze maatschappij, omdat ieder mens daar volgens onze normen, waarden en de grondwet recht op heeft. Haat imams mogen ongehinderd hun boodschap prediken onder het mom van vrijheid van meningsuiting, en onder de troefkaart van vermeend racisme, als je tegen hun boodschap bent, goedpraten, maar er is één groep in dit land die al die rechten niet heeft. In onze links-liberale vrijstaat voor het individu, heeft één groep geen recht van spreken, laat staan van bestaan, en dat is de PVV’er.

Dit, volgens de linkse moraalridders, wereldvreemde wezen met zijn door haat doordrenkte gedachtegoed, heeft geen plaats in onze open tolerante samenleving. Als je alleen al sympathie voor deze partij laat doorschemeren wordt je een sociale paria, verstoten door de politiek correcte massa die zich over elkaar wentelt om hun misselijkmakende zelfbenoemde correctheid, en masse op het door links politiek Nederland beschikbaar gestelde toneel tentoon te spreiden.

Zelfkritiek is deze PVV bashers volkomen vreemd in hun argumentatie, want de afkeuring van alle Henk en Ingrids door de verder zwijgende massa, is in hun ogen een rechtvaardiging en goedkeuring van de, in de basis, racistische veroordeling en terechtwijzing van allen die zich aanschurken tegen het PVV gedachtegoed.

Heel Nederland was in shock toen Pim Fortuyn werd afgeslacht op het Mediapark, en hield in die eerste uren zijn hart vast voor de identiteit van de moordenaar. Een zucht van verlichting ging door politiek Den Haag, toen bleek dat de moordenaar van Fortuyn geen gekleurde islamist was, maar een lelieblanke wereldvreemde milieuactivist, een mededeling die het oplaaiende anti islam vuurtje direct in de kiem smoorde.

De collectieve geschoktheid die politiek Den Haag in die dagen ten toon spreidde, is een staaltje hypocrisie waar Hollywood nog een puntje aan kan zuigen, want dezelfde politici die destijds krokodillentranen huilde, waren indirect, of misschien wel direct, verantwoordelijk voor de dood van Pim Fortuyn door de verkettering van deze persoon in hun campagnes.

Naar nu blijkt, en wat de gewone man al langer wist, is het gezegde : een ezel stoot zich in het gemeen ….., niet van toepassing op de politieke elite van dit land, in hun kielzog gevolgd door de elitaire linkse grachtengordel media. Wilders en zijn PVV, alsmede zijn volgers, worden in overtreffende trap ook nu weer verketterd door het old boys network dat zich al decennia nestelt op het Haagsche pluche.

Als vermeend PVV sympathisant of stemmer moet je in 2017 in Nederland nog net niet vrezen voor openbare vervolging of terechtstelling, maar de werkelijkheid is geen mijlenver af van dit doemscenario. Je carrière en sociale leven zijn grotendeels voorbij als blijkt dat je een aanhanger bent van Geert Wilders, de zo geroemde tolerantie van de Nederlandse samenleving daarmee in het juiste daglicht zettend. Onze zo sociale maatschappij is slechts een farce, verpakt in klatergoud maar riekend naar de visafslag van een grote haven.