Arme Diederikje krijgt nu ook al zijn eigen stamgasten tegen zich. Er zijn leden binnen de PvdEU die een campagne begonnen zijn om Samson weg te krijgen.

Alsof zijn vrijgevigheid, het als Sinterklaas ( Ja lieve lezers, want eerlijk is eerlijk, Sinterklaas is hij wel, dat heeft hij keer op keer bewezen)  uitdelen van zetels naar andere partijen, al niet genoeg zelfkastijding is geweest, proberen zijn eigen maatjes hem nu ook nog te wippen.

Arme, arme Diederik kan maar geen enkel imago behouden. Eerst heeft hij enkele jaren geleden al zijn imago als ‘familieman’ opgegeven om, net als zijn GROTE VOORBEELD Markje, een nieuw aanzien als vrijgezel te verkrijgen. Toen hij erachter kwam dat dat nou niet echt gewaardeerd werd gaf hij met gulle hand zetels zo links en rechts, een beetje meer RECHTS dan LINKS, weg.

En nu, alsof hij al iet genoeg ellende op zijn hals heeft gehaald, willen zijn eigen partijgenoten dat hij oprot. Jeetje, hoever kun je zinken in een modderpoel die jezelf gemaakt hebt?

Afijn, ik denk dat het beter is de GEHELE PvdEU maar op te doeken, denken jullie ook niet?Want laten we eerlijk zijn, buiten Diederik zijn er nog een redelijk aantal leden van deze partij, uit zowel landelijk als lokaal bestuur,  die onze bevolking kan missen als kiespijn.

De uitspraak dubbel genaaid houdt beter is hier NIET van toepassing ben ik bang. Diederikje wordt nu toch (je zou haast medelijden met hem krijgen…..maar niet heus) van alle kanten genaaid maar uiteindelijk gaat hij toch loslaten.

Stel je voor dat je later, zittend rond de open haard, aan je kleinkinderen kunt vertellen….. ER WAS EENS een partij die….!

Ik denk ook niet dat Diederik veel zin meer heeft om ZIJN PARTIJ nog langer te steunen, want laten we eerlijk zijn, van een van de grootste partijen naar Splinterpartij is toch niet de natste droom van een politicus.

 Het lijkt me beter voor meneer Samson om zijn heil te zoeken binnen het Europarlement, want daar heeft hij tenslotte genoeg veren achter gelaten om, met welk imago dan ook, toegelaten te worden, al was het maar als EENZAME VLUCHTELING.