Sinds het begin van onze mensheid is overheersing/regeren er altijd geweest.

Regeren en overheersen is niet goed, waarom vraag je? Vraag je dit dan af, wat hebben de gezaghebbende machten “goed”gedaan, behalve 1st hun zelf verrijken? De lucht die je nu ademt zit vol met smog en andere viezigheden, de regen is zo vertroebeld dat je het niet kan drinken, de gat in de ozonlaag, de oliemaatschapij, het vermoorden van misschien in de toekomst wel de mensheid. De wereld zelf blijft in theorie wel door leven, behalve als we niet ons hele atoombom arsenaal laten afgaan op de wereld zelf ( dat dit zelf een mogelijkheid is … ).

En dan zijn er nog de talloze dictators/keizers/koningen(Die 1st meestal, tot bijna altijd 1st hun zelfverrijkte/terreur deden en daarna het “goede” deden ) enz. die ook niet voor de mens waren. Dus naar hun moeten “we” luisteren, als voorbeeld hebben( hun maken regels ). Het gekke is naar hun hebben we al meer dan 2000+jaar geluisterd en als ik het mag zeggen, ze hebben in theorie niks goeds gedaan.

Een maatschapij zelf, wat heeft dat nodig( als je naar de enigste functionerende maatschapij kijkt die op de wereld is, de natuur )?

– Gelijkheid

– Vrijheid

– Harmonie

Wat heeft onze “oliemaatschapij”

1 van de 3, Harmonie op een gekke absurde manier, maar geen gelijkheid, geen vrijheid. 

Dus deze maatschapij heeft in theorie geen van de 3 basisheden goed, waardoor deze maatschapij nooit en de nimmer zou mogen werken/doorgezet mogen worden. Vanwege hij de basis principes van een maatschapij niet heeft.

Deze oliemaatschapij wilt balans maken door Balans te brengen in de inbalans. Dat is helemaal fout. Balans creer door Inbalans te brengen bij een balans.

Deze maatschapij is ook helemaal gemaakt uit olie als, dat weg is dan is er niks meer over van deze bestaande maatschapij. De kans dat we een vervangde “olie” maken/vinden, is nihil tot niet. Soort van produkt X naar goud maken, hebben we geprobeerd is niet gelukt en is tot opheden is het ook niet gelukt. 

Waarom blijven we dan in godsnaam nog doorgaan met deze maatschapij?