Hoe ver moeten wij mannen het nog laten komen?
De emancipatie in Nederland begint buiten proportionele vormen aan te nemen en het is de hoogste tijd dat het mannelijke geslacht weer wat meer voor zichzelf op gaat komen en ballen begint te tonen.
U kent het vast wel: Toestemming moeten vragen om een avondje met uw vrienden op stap te mogen, de inrichting van uw huis, welke vrienden er wel of niet onderdeel uit mogen maken van uw vriendenkring en hoe u gekleed moet gaan. In veel huishoudens is het vaak aan de orde van de dag dat de vrouw hierin een bepalende en egocentrische rol speelt, en van een zekere gelijkwaardigheid is dan ook steeds minder sprake.
Veel mannen zijn geen mannen meer, maar zachtgekookte eitjes die kwispelend en gehoorzaam als een stel prima afgerichte labradors die zojuist met vlag en wimpel zijn geslaagd op de hondenschool, volgzaam achter hun baasjes aan huppelen.
Totaal bedolven onder de dominante en bepalende rol die de vrouw zich de afgelopen jaren steeds meer heeft opgeëist binnen de relatie, wordt onze mannelijkheid steeds meer ingeperkt en in het nauw gedrukt waardoor de Conan in ons ondertussen mijlen ver te zoeken is.
Maar hoe heeft het dan zover kunnen komen, en willen wij mannen dit wel echt?
Uiteraard speelt de actieve deelname van de vrouw op de arbeidsmarkt hierin een grote rol.
De moderne vrouw is onafhankelijk, zelfstandig, kan prima voor zichzelf en eventueel de kinderen zorgen en heeft makkelijk gezegd de man eigenlijk niet meer nodig.
Vrouwen worden teveel op een voetstuk geplaatst, positief gediscrimineerd op de arbeidsmarkt en weten van gekkigheid vaak niet meer wat ze met zichzelf en deze ontwrichte positie aan moeten.
Tevens zijn de meeste vrouwen hier zichzelf totaal niet van bewust omdat ze al jaren zover van hun werkelijke verlangens en hun ware ik zijn verwijderd, dat ze compleet vergeten zijn waar hun daadwerkelijke behoeftes liggen en hoe zichzelf het gelukkigst kunnen maken.
Daarnaast moeten we ons afvragen of het positief discrimineren en het op een voetstuk plaatsen van de vrouw nog wel actueel en benodigd is in een maatschappij waar ze zichzelf op vele vlakken al een voorkeurspositie heeft toegeëigend en een prominente rol speelt.
Nee, zou ieder gezond denkend mens concluderen.
Daarnaast moeten mensen beoordeeld worden op hun capaciteiten en competenties en niet op basis van geslacht.
De emancipatie van de afgelopen jaren met als resultaat een totaal uit zijn verband getrokken feminisering is op een punt gekomen waar zij teveel de overhand begint te krijgen en er nodig een halt toe moet worden geroepen.
Dat betekend natuurlijk niet dat de rollen weer helemaal omgedraaid moeten worden, maar wel dat vrouwen zich bewust moeten worden van het feit hoe onnatuurlijk in veel situaties de rolverdeling op dit moment is en wat dit nou eigenlijk met de man maar vooral ook met haarzelf doet.
Want wat willen vrouwen nou daadwerkelijk echt?
Elke emotioneel gezonde vrouw, wil een man die haar en het leven aankan. Een man die weet wat hij wil, en een man die haar ook de baas kan zijn.
Vanuit de oertijd afstammend en instinctief willen vrouwen het liefst een grote en sterke man die haar veiligheid en zekerheid kan bieden.
En dit staat dus compleet haaks op het van de tegenwoordige tijd stereotype man gewapend met fancy sjaaltje, voorzien van een slap handje en zo breekbaar als een glaasje rosé bier, die niet meer in staat is om zelf eens de broek aan te trekken en de man te zijn waar zijn vrouw diep van binnen zo extreem naar verlangt.
Resulterend in een algeheel maar vaak ook seksueel ontevreden vrouw, die zich niet bewust is van het feit dat haar eigen gedrag en handelswijze de oorzaak is van deze destructieve cyclus die ze zelf instant houdt.
En nu hoor ik u denken, wat heeft dit sex te maken? Alles.
Aangezien deze doelgroep mannen zover bij hun mannelijkheid en instinct vandaan wordt gehouden, komen primaire levensbehoeftes als voortplanting onbewust op een laag pitje te staan.
Een man die minder dan wel nauwelijks verantwoordelijk draagt, niet regelmatig de deur uit kan om zijn eigen ding te doen met vrienden, of geen dominantie kan en mag laten zien wordt psychisch gecastreerd en in alle opzichten onvermijdbaar gelanceerd tot een doodgebloede slappe regenworm die niet in staat is om zijn eigen vrouw aan te kunnen en haar gewenste verlangens te bevredigen.
Vrouwen moeten begrijpen dat mannen anders in elkaar zitten, en het geen zin heeft om ze op een manipulatieve manier met hun voordeel op het gebied van emotionele intelligentie de baas te zijn.
Dit is tevens een enorme libido killer omdat elke gezonde man het nodig heeft om zijn testosteron kwijt te kunnen in de vorm van dominantie.
Vrouwen van Nederland wordt wakker en laat uw man weer een man zijn, begrijp dat u emotioneel het voordeel heeft ten opzichte van de man zoals wij dat fysiek ten opzichte van de vrouw hebben en maak hier geen misbruik van net zo min dat een man misbruik mag en kan maken van zijn fysieke kracht binnen een relatie.

R.Woerts