Haagse zorginstelling WZH geeft de beste zorg??? Aan me hoela!!!

 

Veel zorginstellingen zetten miljoenen tot miljarden om terwijl de mensen die die zorg nodig hebben krijgen er bijzonder weinig voor terug.

Zelfs een koekje bij de koffie kan niet meer “we moeten bezuinigen” maar ondertussen wel  de directie en de OR uitjes met overnachting en natuurlijk wel dat vel begeerde koekje bij de koffie,of heel madurodam afhuren en een megagroot feest geven aan het einde van het boekjaar omdat we als instelling toch wel goed hebben gedraaid dankzij bejaard,dement Nederland of als een werknemer weggaat als afscheidt voor honderden euro’s opvreten bij een restaurant.

Ik kom bijna iedere dag bij een van de grotere instellingen in Den Haag (ik wil eigenlijk geen namen noemen maar kan helaas niet anders) Woonzorg Haaglanden oftewel WZH daar gooien ze met leuzen zoals (Een thuis voor iedereen,Samen sterk en bv ook dementie heeft goede zorg nodig) en zij beweren daarmee bij uitstek de allerbeste te zijn in het leveren van zorg.

Dat is dus de theorie de praktijk is anders helaas.

Zoals  gezegd kom ik bijna iedere dag bij bovengenoemde zorginstelling en ben dus tot de ontdekking gekomen dat deze instelling dingen doet (financieel) die neigen naar een criminele organisatie met de directie als top criminelen die misdadige beslissingen nemen(door eigen financiële missers) en laten uitvoeren door hardwerkende nietsvermoedende werknemers die notabenen  na al dat harde werken zomaar op straat worden gezet met de mededeling je was een goede kracht we waren zeer tevreden over je maar hier stopt het “Een symbolisch nekschot richting het hart noem ik zoiets”.

 

“Ik heb een heel sterk vermoeden dat deze directieleden (topcriminelen) flink aan het zakken vullen zijn.

Bv De zorg in de buurt dat zijn hardwerkende meiden die met al hun vermogen en met heel hun hart huis aan huis door weer en wind op de fiets mensen thuis de beste zorg willen geven.

Daar werken ze keihard voor en ik weet dat omdat ik die meiden stuk voor stuk ken en geloof me ze willen iedere cliënt een topverzorging geven.

Daarmee zeg ik een topteam.

Maar goed daar gaat het eigenlijk niet om het gaat namelijk om de mensen die die goede zorg nodig hebben en moeten krijgen omdat ze een indicatie hebben en dat is een indicatie gemeten door het CIZ.

Dus als iemand gemeten door het CIZ 50 minuten zorgbehoefte heeft moet ze die ook krijgen zeg ik dan en dat ging ook altijd zo die mensen kregen van die hardwerkende meiden de volle 50 minuten aan zorg.

Wel nu de directie heeft besloten om al die zorgbehoeften in tijd in te korten dus iemand die 50 minuten heeft gekregen van het CIZ krijgt nu 25 minuten en sommigen nog minder.

Een crimineel besluit van deze georganiseerde misdadige directie want de instelling int wel die 50 minuten.

Als een bejaarde vrouw van haar tas word beroofd op straat weet ze dat ze beroofd is en dat ze haar tas met inhoud kwijt is maar met deze constructie die de directie van WZH  uitgedacht heeft worden oude en bejaarde mensen bestolen terwijl ze geen vermoeden hebben.

Ik vind het crimineel en ik wil dat Nederland opstaat tegen deze praktijken van instellingen die meestal opgezet zijn als stichting en hun zakken aan het vullen zijn over de rug van mensen waar we welvarend Nederland aan te danken hebben en die na de oorlog keihard hebben gewerkt om Nederland weer op te bouwen en dit is ons dankjewel.

Mede door dit soort misdadige praktijken is Nederland in een voortdurende recessie en komen we daar ook voorlopig niet meer uit.

 

En daarom word ook meer dan helft van een team ontslagen omdat de directie aan het stelen gaat van bejaarde/demente mensen.

Door het stelen van tijd kunnen ze tenslotte met minder mensen hetzelfde verdienen om hun eigen gerommel met geld weer goed te maken omdat ze toch ook zitten met de code tabaksblad.

De WZH instelling Zuiderpark gaat sluiten en toch nemen ze nog mensen op in het huis waarom toch, gaat het dan alleen om de munten vaak is een verhuizing vataal voor oudere mensen.

Ik zeg hier is het kijken naar waart dit is wat ik heb gezien en gehoord, wat gebeurd daar nog meer wat ik niet gezien of gehoord heb.

Nederland moet opstaan tegen dit soort georganiseerde misdaad want ik vind dit nog erger dan een bomplaatsing van een of andere extremistische organisatie want daar word je van te voren nog gewaarschuwd voordat de bom ploft.

 

 

 

Met welgemeende en vriendelijke groet DE KLOKKENLUIDER