Eerst de politiek, dan een omhoog geschoten automonteur van de ANWB met een zak geld op z’n rug en nu weer een bazen juut die zo nodig weer wat moest zeggen over de Noord Afrikanen. Waarom toch?

U als trouwe lezer van dit forum heeft denk ik allang in de gaten dat de Pluis ook is voorzien van een kleurtje. Een kleurtje op leeftijd wel is waar, maar toch.

En natuurlijk heb in de loop der jaren wel eens een scheldwoord naar mijn hoofd geslingerd gekregen, en heb ik ook wel eens woorden van soortgelijke strekking naar een ander hoofd geslingerd.

Sterker nog,  ik doe het nog wel eens. Voorbeeldje?

Arnhem Nijmegen. Kom je Nijmegen binnen dan komt je nagenoeg het Keizer Karelplein opgereden. Een verkeersplein wat nog dateert, schat ik in, uit de Romeinse tijd. Wat betekent dat diegene voorrang heeft, de meeste moed heeft of effe lekker doordrukt met zijn of haar vervoermiddel, voorrang heeft (of krijgt, zoals u wilt)

Dus scheld ik met regelmaat caravandebielen uit die niet weten of ze links, rechts of in het midden moeten rijden, de hufters met de naam van zo’n uitzendtent op hun 1.1 bolide snij ik standaard af en de dikbuiken of tuthola’s met hun vaak fonkelnieuwe leasebakken, krijgen een oude groene bus een centimeter of 3 naast hun portier te zien met een strenge pluis blik. Om maar niet te spreken over de eenrichtings-Pluisentaal met het raampje open.

Dus discrimineren is mij niet geheel vreemd. Alleen ik discrimineer iedereen, ongeacht afkomst, kleur, religieuze opvatting, sekse of uiterlijke kenmerken.

En daar verschil ik in met de guppen waar ik het al eerder over had.

Niet elk kleurtje heeft een slecht karakter of een mislukte opvoeding. Niet elk groepje jongeren zijn potentiele terroristen en niet elke trut is ook een trut (behalve die op drie hoog, die dat werkelijk lelijke kind niet onder controle heeft of die zak op de vijfde die als hobby heeft, om muizenvalletjes uit te delen in de flat)

Maar ik ben me wel bewust wanneer discriminatie mijn normen overschrijdt.

Dat hele zwarte piet verhaal en de bemoeienis van de VN is te zot voor woorden. Kinderen krijgen er geen verkeerd mensbeeld van, gaan er niet slecht van slapen en komen erachter dat als ze groter worden het niet…………….

Waar kinderen wel gevoelig voor zijn is herhaling, herhaling en nog eens herhaling. En als de herhaling thuis onderwerp van gesprek wordt gaat er veel in de kleine koppie’s om.

En als ik nu zou denken dat kinderen onwetendheid zouden zijn?

Afgelopen zondag ben ik met CC gaan zwemmen. Nou ja zwemmen! Achter elkaar twee baantjes doen waarna in ieder geval ik, hijgend en stoer kijkend op de rand of ketting ga hangen omdat ik bang ben voor een hartaanval of een klaplong. En zie wachtende kindjes met een tablet op schoot die waarschijnlijk keiharde porno aan het kijken zijn, terwijl pappa opschept naar zijn buurman over de behaalde targets deze week of zijn nieuwe stopcontact auto.

Hou op guppen, met jullie stijl van discrimineren. Discriminatie is van alle tijden.

Dus discrimineer dan ook alles en iedereen. Laat Wilders roepen dat Hongaarse vrouwen luie, dikke koeien zijn, die gup van de Politie roepen dat z’n vrouw thuis geen flikker uitvoert en hij zelf een watje is en de veredelde automonteur-bijna Ombudsman net zoals een japanner buigt op televisie, en mompelt: ik ben een graaiende klootzak, sorry. Zorg-dieven mogen roepen dat wat hen betreft het volume van euthanasie forst omhoog moet en bank jongen en meisjes eindelijk eens uitspreken dat ze het heerlijk vinden om de ander pijn te doen en de zakken in hun colbert niet groot genoeg kunnen zijn.

Discriminatie heden ten dage is verheven naar een vorm van onschendbaarheid.

Ik ken een jongen van Noord Afrikaanse afkomst, een meter of twee groot met een nek en een paar armen waar ze bij de Action geen T-shirt voor hebben. Die werkt en met mijn kleinste hond omging, alsof hij opgegeten zou worden.

Laat die guppen waar ik het steeds over heb nou eens voor hem gaan staan, en alle verwensingen die zo stoer in kranten staan of op het journaal komen midden in zijn gezicht uitspreken.

Dan weet u ook waarom de zorg onbetaalbaar blijft, ik kan het u garanderen. Helden!

 

De Pluis