Hallo,

ik zal me even voor stellen, ik ben 28 jaar oud en heb door omstandigheden 3 jaar op straat gezworven samen met een vriend van me hebben wij het idee op gepakt om het leven op straat bij te houden in een column ook ga ik wekelijks een column schrijven over het dagelijks leven hier!

wat wij gedaan hebben is naar een wild vreemde plek toe gaan met helemaal niks dat houd in geen geld alleen een tas met een wc rol en een deken en een stukje zeil en in de plek waar we heen gaan moeten we het 3 dagen volhouden en over onze gebeurtenissen schrijven wij een blog ook vertellen wij hoe mensen reageren wand natuurlijk zien wij er uit als zwervers en gedragen ons als zwervers op die manier hopen wij wat meer begrip te krijgen voor mensen die het minder hebben. En dat mensen tevreden zijn met wat ze hebben wand een smartfoon is niet vanzelf sprekend!

En waarom wij naar een onbekende plek gaan is simpel als je dakloos raakt weet je ook even niet meer wat te doen en dat doen wij dus ook en het is heel interessant om mensen in verschillende delen van het land te zien en hun reactie af te wachten en geloof me dat scheelt echt per plaats

wij hopen uw mee te nemen op een reis door nederland die u misschien net even anders naar mensen laat kijken.