Kent u dat, u ergert zich aan mensen die hun afspraken niet nakomen. Sinds 2 weken probeer ik zaken te doen met een niet nader te benoemen bedrijf, ik moet er namelijk nog zaken mee doen, en dat stoort me enorm. Ik ben vrij principieel en als iemand zegt dat hij of zij mij gaat bellen dan verwacht ik dit ook. Hier stel ik me dan op in en onbewust blijft het dan ook in mijn hoofd dwalen. Elke keer als mijn telefoon gaat ontstaat er heel even een elektrische verbinding in mijn hersenen dat het wel die persoon zal zijn. Wanneer dan blijkt dat het niet die persoon is dan ben ik zelfs een beetje teleurgesteld. Kent u dat? Heel vervelend. Zulke mensen moesten ze direct ontslaan, neerknuppelen of simpelweg verwijderen van onze mooie aarde. Daar zit toch niemand op te wachten, op van die types die afspraken maken en ze vervolgens niet nakomen? Persoonlijk ben ik dan ook van mening dat de hele economische crisis is ontstaan door dit soort figuren. Ontslaan, neerknuppelen of verwijderen. Als er nu eens meer mensen zouden zijn zoals u en ik. Mensen die wel de afspraken nakomen die ze maken. Waarschijnlijk een utopie. Wat trouwens ook een utopie is? Dat ik sinds kort wil dat alle BMW’s in vlammen opgaan. Mijn ex had er namelijk een. Ik hoef nu maar een BMW te zien en ik krijg al slechte zin. Wat een lelijke auto’s zijn het eigenlijk en altijd van die patserige figuren erin van ’kijk mij eens rijden in een BMW’. Volgens mij zijn de niet-afspraken-nakomende-mensen en BMW bezitters één en dezelfde personen. Dat kan gewoon niet anders. Vanochtend keek ik naar buiten en er stond weer een dergelijk lelijke BMW voor mijn deur geparkeerd. Het lijkt dan ook of iemand je incasseringsvermogen behoorlijk zit te testen. Ik dacht namelijk meteen dat mijn ex voor de deur stond. Zou leuk zijn geweest zij het zo dat ze mijn ex is. U begrijpt het gevoel wat ik had. Nee, dat is niet leuk wakker worden. Na het zien van die mega lelijke BMW voor mijn deur heb ik maar meteen een aanvraag ingediend bij de gemeente om BMW’s volledig uit het stadsbeeld te verwijderen. Dat voelt toch een stuk prettiger. Je kunt wel een aanvraag indienen om alle exen uit het stadsbeeld te verwijderen maar dat wordt dan ook een karig stadsgezicht en in de tweede wereldoorlog was dat ook niet echt een succes. Nee, BMW’s, die moeten we boycotten daar wordt de wereld een stuk humaner door en zo niet dan kan ik tenminste weer voor mijn eigen deur parkeren. Fijn weekend.