Ik heb vroeger, heel vroeger in een enorme zaal gezeten, om te zien dat mijn “Directeur” heel hard tsjakka riep om vervolgens op blote voeten door de scherven te rennen. Zijn beloning was het applaus en, wat hij toen nog niet wist, 2 weken ziekteverzuim. Zoals geschreven, dit speelde zich lang geleden af.

Maar oude tijden herleven. De Imago meneren en mevrouwen zijn weer terug. Want we zijn met ons allen weer op zoek.

Nu heeft het UWV, onder de noemer werk is werk, trajecten gesubsidieerd om Paragnost te worden, maar het kan nog erger. Veel erger.

Het hele imago gebeuren is weer new business. Google een keer, en lees de prachtige namen. Bureau van de eerste indruk, Opleiding Imago style, Reputatie verbeteraar, Kleding coach, Personal Branding en Imago stylist is de oplossing. Hoe mooi is dit.

Niet alleen voor de meute, maar vooral voor het kaviaar van de maatschappij.

Kijk naar de COR bij de Politie, diverse Politiek Partijen of een zeker Erwin de K van Quality for life. Deze laatst genoemde haalde centjes op voor mensen die kanker hadden of hebben, en er gezellig zijn huisje met rieten dak en paar zeer sportieve auto’s er op na kon houden.

Om het wat dichter bij mijn huis te houden: in Heemskerk wordt een dame met de liefdevolle naam Adrienne Bloem die iets doet binnen de Gemeentelijke politiek aldaar, op mediteren gestuurd en wel in Marokko. Die doet haar naam eer aan. Beetje neuriënd en lallend, door de woestijn, de belasting bloemetjes buiten zetten. Allemaal voor de Burger, staat er op haar T shirt.

Dichter bij je authenticiteit komen, luidt het gezegde binnen de Branche vereniging van Imago broeders en zusters. Ik voel dat er subsidies aan gaan komen, ik voel het!

Goed man. Ik begon over vroeger, maar ik bedoelde schijnbaar vandaag

Een gat in de Markt. Eens denken: Indo goeroe, voor uw spirituele reis naar het grote onbekende.

Om 09.00 s-morgens in de Jaarbeurs de duizenden genodigden een flink hap sambal laten eten, en kijken wie het langst op de stoel kan blijven zitten. Als je gaat zweten wil je iets loslaten, dat is goed, je gaat beleven. De reis kan beginnen, of je wilt of niet.

U begrijpt, ik neem iedereen serieus die in handen valt van de Imago boys en girls en geen nee durft te zeggen.

Maar gewoon mee blijven doen, het hoort bij deze tijd.

We willen ons zelf weer vinden. Heel veel plezier. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. En je voelt je heeeeeel anders, zegt je Manager! CC kom er maar in……………