Zoals ik jaren geleden de kranten op zaterdag voor me had liggen, zo tuur ik nu naar een beeldscherm. En elke zaterdagmorgen wordt ik welkom geheten door een Bankenboer uit Zutphen die met mij in gesprek wil gaan omdat ik vijftig ben. Wat moet die vent van me? MKB gigolo!

 

Enfin ik heb zin om te lachen, dus lees ik bewust de letters en woorden.

 

Handige jongen, die in het verleden van een skateboard donderde. Blijkt Balkje een tonnetje of wat meer te verdienen, dan eigenlijk de bedoeling was. Ik begrijp nu wel waarom hij lachend op de foto staat. Een paar jaar de baas zijn, met een rode kop een Amerikaans handje schudden en ingetogen blij zijn als je niet meer gekozen wordt. Yeeeh, laat de euro maar komen. Flauwerik!

 

En dan de KLM baas, die dopt gezellig in het rond door fotomodellen te grazen te nemen. Als die in de Business-stoel ligt te kreunen denkt hij vast aan andere dingen dan, of er over Russisch grondgebied gevlogen wordt. Een orgasme op grote hoogte beinvloed het denken, schat ik zo in.

 

 

Ik stel me dan zo voor, als politieke kopstukken in gezamenlijkheid één keer in de maand het op een zuipen en snuiven zetten in een achteraf kroeg, zij met elkaar in gesprek gaan over vroeger………….

 

 

-Wat een lullo´s in dit land. Ben blij dat ik er vanaf ben. Goed dat je me aan dit baantje hebt geholpen, thanks. Trouwens, Max belde me nog van de week, of een hekje in Griekenland aftrekbaar was? Ik heb tegen haar gezegd dat ze Markje moest bellen om te zeggen dat ze bang was voor Isis. Belt die lieverd op terwijl Markje met een masker op, mee staat te zingen in de grachtengordel hand in hand met die Koffieboer, Gordon.

 

Markje, ik ben bang voor Sissie. Rustig rustig, het was maar een film en Romy Schneider doet helemaal niets meer. Alle homo’s op de dam, chalalalie, chalala….Komt goed, ga lekker speedboten daar wordt je weer vrolijk van. En stuur de rekening van de diesel maar naar me op. Groetjes aan Alex en de kinderen. Doei, spreek je snel ik moet even zwaaien.

 

Dat gedoe met dat vliegtuig duurt best lang.Het moet nu toch een keer over zijn. Weten ze wel wat het kost om steeds een landingsbaan vrij te houden omdat er weer wat gevonden is, en zo nodig terug moet komen. Wat een gekken zeg en anderhalf uur voor een plastic stoel staan kost me mijn rug.

 

Als Max weer eens belt, vraag het nummer van haar vader dan eens. Ik bedoel, hij laat weliswaar een ander in Argentinie voor de ellende opdraaien maar volgens mij weet hij ook hoe je onderweg een luik van een vliegtuig open kunt zetten om allerlei zaken de zee in te flikkeren. En wat vindt je van mijn nieuwe blouse? Kost in winkel 1800 euro maar ja, een rollebol-model vriendinnetje kost wat, maar je krijgt ook wat. En geen platjes en veel is vaak aftrekbaar. ha ha ha ha. Biertje?

 

Zeg nu we toch weer bij elkaar zitten, ik heb een brief gehad of ik effe 200.000 subsidie terug wil betalen, maar die heb ik niet meer Zo’n datingsite kost een paar euries en als het echte fijnproever heb ik wat uitgegeven aan make-up, pumps met hoge hakken en die 50+ homo’s. Ach joh, maak je niet druk. Ik ken collega’s van vroeger die op je site hebben gezeten, ik geef je wel wat namen door. Maar dan hoeft mijn Opa geen contributie te betalen voor z’n 50 + lidmaatschap, afgesproken? –

 

 

U begrijpt dat de kranten vol staan van onderonsjes. En ga vandaag een skateboard aanschaffen, het werkt. Maar ik zal wel overeind blijven staan, ik weer!

 

Tulus