Lieve kleine vlinder dansend in de lucht, maak je maar kenbaar, zwevend in een duikvlucht, mooie bewegingen en in de zon geven je vleugels licht, dansend door de bloemen zonder enig gewicht,

Lieve kleine vlinder ga je gang maak ons maar blij, want zo als je zelf wel voelt je bent helemaal vrij niets houdt je tegen ga maar gewoon je gang, vlieg maar ver weg en wees niet bang,

Lieve kleine vlinder trek van bloem tot bloem eet je buikje vol en vlieg maar lekker hoog kijk daar heb je een regenboog, vlieg er overheen en laat je licht maar stralen want je bent sterk genoeg om de andere kant te halen..

CHORUS

Zie je me , kijk dan goed, als jij hier komen gaat wacht ik op je en leer ik je hoe je vliegen moet.. eerst een klein stukje, en dan steeds een beetje verder … ik blijf je wel beschermen ik ben nooit ver weg.

Lieve kleine vlinder engeltjes vliegen met je mee, beschermen je op je pad waar je naar toe vliegen mag..

Onze lieve kleine vlinder, straalt vanaf haar zonnebloem met een stralende lach!

Ze vliegt heen en weer en op en neer en draait kleine rondjes, de wind voert haar mee, hoog in de lucht door de wolken,

Ze laat zich dragen door de wind, onze lieve kind, wachten op haar eigen plekje waar ze komt

Achter de mooie regenboog met vogels, bloemen en ook andere vlinder volken. Ze voelt zich nu gelukkig daar op haar bloem, in de wolken.

CHORUS

Zie je me , kijk dan goed, als jij hier komen gaat wacht ik op je en leer ik je hoe je vliegen moet.. eerst een klein stukje, en dan steeds een beetje verder … ik blijf je wel beschermen ik ben nooit ver weg. Soms fluister ik je wat in je oren, en ik hoop dat je dat kan horen, anders zeg ik het gewoon nog een keertje meer…

Kijk nu eens naar buiten, zie je die vlinder vliegen? Dat ben ik

Ik kan gaan naar waar ik wil en ook heel hoog, zie je me wel vliegen, daar bij de regenboog.. met zijn vele kleuren en ook verschillende geuren, heb ik het nu best wel fijn.. want papa en mama.. ik heb geen pijn..

ik ben nu best wel blij dat ik dit kan vertellen en laten zien…… dan zijn jullie niet zo verdrietig meer misschien,

wees niet ongelukkig en ook niet verdrietig maar juist heel erg blij.. want dat wil ik zo graag, je moet niet huilen, niet bang zijn maar geniet, en dat vooral in de zomer zodra je mij als vlinder ziet.. ik zal zwaaien, draaien en langzaam gaan… kijk mama, daar kom ik aan…… met mijn mooie felle kleurtjes, uit de wolken met die vreemde geurtjes,

CHORUS Zie je me , kijk dan goed, als jij hier komen gaat wacht ik op je en leer ik je hoe je vliegen moet.. eerst een klein stukje, en dan steeds een beetje verder … ik blijf je wel beschermen ik ben nooit ver weg.

 

dartelend in de wind en zonneschijn…… soms kun je me niet zien, dan ben ik te klein.. je moet wel weten, ik wil graag bij je zijn.. al zie je me zo nu en dan wanneer ik het zelf wil en kan, dan wil ik knuffelen, spelen en dansen en springen over engeltjes en vlindertjes zingen, over hoe het met jullie en mij gaat, want tijd bestaat hier op mijn plekje niet, het is nooit te laat!

Ja echt, want het is nooit te laat!