Een beetje doelloos zitten surfen op internet levert toch een geweldige schat aan informatie op.

Wat te denken bijvoorbeeld van het volgende onderzoek, gedaan onder 1.000 mannen en vrouwen.

“Klassieke verleidingstrucs nog altijd effectief”

Een fles wijn, een etentje en een liefdesverklaring zijn nog steeds het meest effectief om iemand te verleiden.

“Ik hou van jou” zeggen, levert je direct seks op ! Bij de helft van de vrouwen althans. Nou, mannen, doe er wat mee, zou ik zeggen.  Meld dit een aantal keren per week, succes gegarandeerd ! Nee, niet per dag, dat gaat echt niet werken, kom op zeg, dream on. Krikt het gemiddelde in Nederland teveel op. Het blijkt namelijk dat stellen die al een tijd bij elkaar zijn, nog altijd 2,4 keer per week seks hebben (wauw). Singles daarentegen hebben veel vaker seks, namelijk 5,3 keer per week.

Vreemde uitslag. Het cijfer achter de komma vind ik al raar. Zijn dit de vluggertjes, tellen die niet geheel mee? Of doen we het dan maar half met elkaar?  In gedachten bij een ander? Ongeveer 40 procent fantaseert namelijk over de eigen partner en 38 procent maar liefst fantaseert over een beroemdheid. Hilarisch, je zou gedachten moeten kunnen lezen !

En de singles doen ’t dus vaker. Over welk soort single hebben we het dan. Ken namelijk aardig wat singles, en die doen ’t niet zo vaak, of diegenen met al die spinnenwebben helemaal niet. Sommigen zelfs uit principe niet, of luiheid, of een ingeslopen gewoonte. En er moet toch wel iemand in de buurt zijn om seks mee te hebben, lijkt mij.  Gaan deze singles elke avond op stap, en slaan zo iedere keer een ander aan de haak. Zou het met leeftijdsverschil te maken hebben ? Jongere singles doen ’t vaker dan oudere ? Zou kunnen. Of begrijp ik de uitslag niet geheel, dat kan natuurlijk ook nog.

“De gemiddelde vrijpartij duurt tussen de 39 en 45 minuten. Zo’n 65 procent van de vrouwen is daar tevreden over, terwijl 55 procent van de mannen graag wat langer zou willen vrijen.”

Wisten we dit niet allang ? Niet de duur, ik heb het nooit getimed (nee, echt niet!), maar dat mannen nu eenmaal anders in elkaar zitten dan wij vrouwen ? Vind ik niets mis mee, juist die tegenstellingen maken de combinatie man/vrouw zo interessant.  Het zou zo ongelooflijk saai worden als de mannen op vrouwen gingen lijken, toch ? Laat een man in zijn waarde, en je hebt er het meeste aan. En soms ook niet……….

Vond zelf het meest grappige onderdeel van het onderzoek dat als een dag een uur langer zou duren, 46 procent van de mannen dat uur zou willen besteden aan seks. Van de vrouwen is dit slechts 24 procent.

Kan hier maar 1 ding op zeggen: ik zou ‘t wel weten !! Knipogen

Gegroet,

Marloes