De premier van het kabinet dat al jaren Palestina bezet houdt – zowel de Gazastrook, Oost Jeruzalem en de West Bank als Occupied Palestina 1948 – heeft een amendement klaarliggen dat de premier meer macht geeft om de oorlog te verklaren, zonder het volledige kabinet te hoeven raadplegen, alleen maar het veiligheidsdeel. Maar wat is dan nu het verschil met Turkije?

Als Erdoğan meer macht naar zich toe tracht te trekken, staat de gehele westerse politiek en in haar kielzog de media op hun achterste poten. Maar als de overgeliefde Bibi zoiets tracht te doen, dan hoor je niemand, dan zijn we in het westen zo stil als een muis.

Als Noord Korea of Iran aan een nucleaire reactor werkt of werkte, dan is / was de wereld te klein en gingen alle politieke druk kanalen open en liefst ook nog de militaire om de leiders van die landen maar op andere gedachten te brengen. Wederom als Bibi de opdracht geeft om de Dimona nuclear plant (in de Negev woestijn) te moderniseren dan zijn de heren en dames politici en mediadeskundigen even niet thuis. Ik vraag me af of men thuis was op 6 september 2007 toen de bezettende macht van Palestina, vliegtuigen de lucht instuurde om een mogelijk nucleaire reactor in de Deir ez-Zor regio in Syrië te bombarderen (Operatie Orchard).

Neen, want we meten met twee maten en we blijven met verschillende maten meten. De bezettende macht van Palestina mag alles in deze wereld, wij in het westen zullen haar geen haarbreed in de weg leggen. Sterker nog, we laten de bezetters van Palestina de wereld regeren, want de bezettende macht stuurt overal haar geheime agenten en diensten en medestanders en vrienden in regeringen aan. Zelfs hier in Nederland.

De VS voorop trapt er overal in en gaat met de nieuwe cowboy aan het stuur oorlog verklaringen uitsturen aan Noord Korea en Venezuela, maar om wat voor redenen? Absoluut wederom meten met meerdere maten. Een land mag geen eigen mening hebben, mag haar land niet zelf besturen, maar goed gedrild worden en bestuurd worden door degenen die over de gehele wereld de touwtjes in de handen hebben, de bezettende macht van Palestina.

En laatst was deze bezettende macht zijn wereldmacht weer aan het uitbreiden, Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië zijn al “onder curatele gezet”, of zoals de media het plachten te zeggen: ‘Deze landen werken samen met de staat Israël”, maar er wordt geen melding gemaakt dat deze landen hun eigen broeders en zusters de nek omdraaien. Er wordt geen melding gemaakt van het feit dat Pax Americana de opvolger werd van Pax Britannica. De laatste begon in feite na de overwinning van Groot Brittannië op Napoleon en duurde grofweg tot aan de wereldoorlogen; na het einde van WOII namen de Amerikanen de positie van de Engelsen in om overal op de wereld trachten de door hun gewenste orde te handhaven. Op dit moment komt ook daar langzaam maar zeker een einde aan en kunnen we tegenwoordig ook spreken van het begin van de Pax Judaïca (luister hierbij naar de voorbeelden van Sheikh Imran Hosein op YouTube).

En dit laatste wordt steeds duidelijker: de bezettende staat heeft Palestina al vanaf het begin dat de Balfour Declaration geschreven werd – zelfs toen er over nagedacht werd – in een wurggreep die steeds strakker wordt aangedraaid. En de shaytan staat gaat verder en verder om moslimlanden tegen elkaar op te zetten, Palestina en haar bewoners van de kaart te vegen, zorg te dragen dat andere landen geen nucleaire bom kunnen of mogen ontwikkelen, behalve de bevriende naties. Overigens alles wat niet ‘bevriend’ is en toch bezig is met deze ontwikkelingen, zal ‘vernietigd’ worden.

En ondertussen gaat de schurkenstaat door met gas verkopen aan ‘bevriende moslimlanden’, zodat ze zelfs weer meer wapens kan kopen.

Natuurlijk weten we allemaal: wapens worden geproduceerd om minimaal getest te worden, maar het liefst in de praktijk gebruikt te worden. En deze ‘playground’ heeft men wel: als men de West Bank eens niet bezet, of de Al Aqsa afsluit of niet bezig is met illegale nederzettingen te bouwen, dan kan men altijd nog de Gazastrook aanvallen; zogenaamd omdat het verzet raketten af heeft gevuurd.

Ondertussen zijn de onderhandelingen in Nederland bezig voor een nieuw te vormen kabinet; met of zonder lekken, het zal daar ook meten met meerdere maten worden: de bezetters van Palestina zijn graag geziene gasten in Den Haag en als de heer M. Rutte het weer presteert om premier te worden dan zal het niet lang duren of die ander premier – van Pax Judaïca – zal weer uitgenodigd worden om eens te komen bijpraten over de ontwikkelingen in de regio onder het genot van een flinke bel cognac.

Daarentegen is de heer Recep Tayyip Erdoğan, president van een machtig moslimland op de zwarte lijst gezet door de Haagse doofpotten politiek, omdat hij precies hetzelfde doet als Bibi: proberen de macht uit te breiden. Maar ja, wat wil je: president Erdoğan is een moslim en Bibi is een vriend met een cowboy als loopjongen.