Na de uitspraken van de heer Wilders en alles wat daarop volgde wil ik dit toch even kwijt aan de volgers van bovengenoemde.
Dat er problemen zijn in ONS land is duidelijk, dat er Marokkaanse jongeren ontsporen idem dito. Maar hoe denkt u dit op te kunnen lossen door ALLE Marokkanen te bestempelen als criminelen, tuig en steuntrekkers?
Zelf ben ik in 1979 geboren en heb tot de dag van vandaag nog geen cent gehad waar ik niet voor heb gewerkt. Met mij zijn er velen die zich elke dag de kolere werken en nu deze achterlijke bullshit (excuse my language) over zich heen krijgen.
Bij het horen van het geweldige excuus “ja maar jij bent anders” gaan mijn nekharen overeind staan. Het punt is namelijk: IK ben niet anders maar ZIJ zijn anders. En met “zij” bedoel ik de “criminele marokkanen”. Want hoe je het ook wendt of keert criminaliteit is niet rasgebonden.
De opmerking “jullie moeten maar eens gaan opvoeden” heb ik de afgelopen dagen ook vaak genoeg naar mijn hoofd geslingerd gekregen. Ik ben verantwoordelijk voor degene die ik op de wereld heb gezet. Tot dusver doet ze het prima en ben ik een trotse moeder van een bloedmooie Hollandse meid met Marokkaanse roots. Gaat zij de fout in, dan is het MIJN verantwoordelijkheid om haar aan te pakken en niet die van de hele Marokkaanse maatschappij of zie ik dat verkeerd?
Correct me if i’m wrong, maar ik zie Henk en Ingrid zich ook niet bemoeien met de kinderen van Kees en Annemarie wanneer zij de fout in gaan.
Waarom wordt dat dan wel verwacht van de Marokkanen? Als de overheid wat strengere straffen zou invoeren tegen de veelplegers zijn we al een heel eind is mijn overtuiging. Dan heb ik het niet over deporteren maar iets minder “hotel” in de Nederlandse gevangenissen is niet verkeerd.
Ik zou zeggen kom maar op met de hatelijke opmerkingen en beschuldigingen. Ik moest dit even kwijt.
Oh en nog iets; born here & here to stay.