De kamer binnenkomend ziet hij haar staan bij het aanrecht. De contouren van haar lijf verborgen onder haar werkkleding, maar hij vermoedt dat ze een fantastisch lijf heeft. Haar rustige ademhaling staat in schril contrast met het harde schrobben wat ze in de emmer doet.

Stil nadert hij haar van achteren, de verrassing tot zo laat mogelijk verborgen houdend. Dichtbij genoeg gekomen omhelst hij haar stevig en trekt haar tegen zijn tanige lijf aan, zijn erectie met moeite verbergend. Zijn handen kruipen onder haar shirt, een siddering door haar lijf voerend wat voor hem een sein is verder te gaan. Langzaam kruipen zijn handen omhoog naar haar borsten, wat zij stokstijf staand toelaat, haar tepels hard naar voren priemend. Hij draait haar langzaam om, en kust haar al reeds openstaande mond, alsof ze een intense kus verwacht. Haar smaak is zoet en opwindend, een mengeling van lippenstift en menthol.

Haar lijf staat snaar strak van de erotische spanning en ze lijkt gewillig als was in zijn handen. De perfectie van haar jonge huid voelend gaat hij langzaam naar beneden naar dat ene plekje waar gezien haar leeftijd nog niemand is geweest. Het uitblijven van een reactie vat hij nog steeds als een aanmoediging op, wat zijn zoektocht meer direct en brutaal maakt.

Hoeveel minuten hij daar kussend met haar gestaan heeft weet hij niet, maar het lijkt nog lang niet genoeg. De opgebouwde spanning die hij gevoelt heeft ontlaadt zich volkomen op dit moment en hij vergeet tijd, ruimte en zichzelf in deze verkenning van hun lusten. Op het moment dat zijn hand haar broek in wil gaan lijkt er een elektrische lading vrij te komen die hun lichamen scheidt. Zich ineens bewust van tijd en plek denkt hij, het is voor nu genoeg, er komt nog een hele mooie zomer die zij zich voor altijd zal herinneren.

Inspannend staat ze de emmers te poetsen in het bijkeukentje, hoe eerder ze hiermee klaar is, hoe eerder haar stage dag weer is afgelopen. Ze vindt het werk op de manege erg leuk, werkt graag met de paarden, maar heeft toch een beetje een vreemd gevoel bij de eigenaar. Vaak pakt hij haar net iets te lang vast om het prettig te vinden, maar omdat ze deze stage echt nodig heeft, doet ze maar net of ze het niet erg vindt. Hij is tenslotte zoveel ouder dan haar dat ze er niets achter hoeft te zoeken.

Volkomen opgaand in het schoonmaakwerk heeft ze niet gehoord dat er iemand de kamer binnen is gekomen. De voetstappen sterven weg in het geluid van het stromende water, waardoor zij zich volkomen onbewust is van zijn aanwezigheid. Vanuit het niets voelt zij twee armen die haar lichaam omklemmen als een bankschroef, haar lijf naar achteren trekkend tegen iemand aan. Door de kracht van de omhelzing voelt zij dat het een man moet zijn, dit vermoeden tevens gevoed door een voor haar nog onbekend voorwerp dat hard in haar rug prikt.

Ze voelt een paar ijskoude handen die zich een weg banen onder haar kleding, een rilling van ellende gevend door haar lijf heen. Ze staat stokstijf en durft geen vin te verroeren, verwachtend dat elke beweging van haar deze indringer meer ruimte geeft. Door de kou van deze handen en de schok die zij ervaart staan haar tepels pijnlijk hard vooruit, een signaal wat zij niet wil uitzenden maar niet kan stoppen. Ze voelt dat de persoon achter haar een poging doet om haar om te draaien en haar adem stokt als ze ziet wie het is. Haar mond valt open van verbazing maar ze krijgt geen woord over haar lippen, te geschokt om te reageren. Koud, gevoelloos en hard worden er een paar lippen op de hare geperst, en ze ruikt een walgelijke lucht van verschaald bier en zware shag. Hoe lang de lippen op haar lippen geperst worden weet zij niet, maar voor haar is het een eeuwigdurende marteling. Nog steeds is zij te geschokt en verbaasd om te reageren, hiermee deze indringer gelegenheid gevend haar lichaam verder te verkennen. Als de zoekende hand haar broekrand nadert en de kou en eeltige ruwheid van de hand haar eerste haren doorwoelt, is het of zij zichzelf weet te herpakken, een afstand tussen haar en haar belager creërend. Onmiddellijk beseffend dat deze dag voor altijd als zwarte bladzijde herinnerd zal worden.