Ik ben vandaag speciaal gaan zitten, voor de televisie. Om de uitspraak aan te horen van de Rechtbank inzake de minder minder woorden.

Groepsbelediging en aanzetten tot discriminatie, zonder boete. En de optochten van de diverse Burgemeesters met hun gevolg, zinloos! Maar het is helder, denk ik.

Knetter, twittert Ome Geert als reactie. En daar gaan we weer.

Maar er is volgens mij wel een wettelijke toon gezet. Los van de optie dat de PVV stemmers zullen toenemen, schat ik in, zijn er meer gevolgen die door de uitspraak zouden kunnen ontstaan.

De functie van communicatieadviseur wordt een hele belangrijke, uitgesproken woorden ook, de nuance heel belangrijk en mondje dicht, wordt DE cursus van 2017.

Politieagenten mogen niet meer generaliseren in woord en geschrift, Wethouders moeten beginnen om na te denken, Kranten redacteuren moeten met de loep over de publicaties heen en mijn leven wordt zo mooi, zo mooi.

Woorden als ouderen, mag lekker niet meer. Indo vat ik op als een belediging, slettenbak van het Keizer Karelplein zal ik nooit meer uitspreken, een Wethouder pannenkoek noemen durf ik ook niet meer en mogelijke schijnzelfstandigheid door de Zzp’ers, vat ik op als groepsbelediging.

Mij aan de kant zetten tijdens een controle is niet meer aan de orde, alleen omdat ik er verdacht uitzie. Mag lekker niet meer. Wajong is een groepsbelediging. CC die mij af toe de les leest moet nu op haar hoede zijn, om megaclaims te voorkomen. En ik wil overal waar ik ben, een eigen parkeerplaats voor de motor en de auto. Anders heb ik echt het gevoel, dat ik gediscrimineerd wordt.

Een prachtige uitspraak, het geeft mij zoveel lucht! We gaan vanaf vandaag, eerst alles rustig overdenken.

Straks naar de Action voor een bloknoot en een balpen. Ik voel me beledigd. Dit is groepsbelediging en het ruikt naar discriminatie. Uw naam en registratienummer graag. Man man man.

Los van het feit dat ik geen PVV toy boy ben snoer je volgens mij, nu menigeen de mond. De functie van de cartoonist kan naar het Openlucht Museum. De conference wordt gehouden in louche achteraf zaaltjes en elke niet functionerende de werknemer die maar enigszins een kleur heeft, al is het van zonnebank, is verzekerd van een glanzende carrière.

Charlie Hebdo, kent u die nog? Complete duwpartijen achter de microfoon, Frans geklets en bloemetjes op de stoep toen de rook was opgetrokken. Het kon niet ver genoeg gaan. Nou maak je borst maar nat. Tekenen mag ook niet meer in Nederland. Stel je voor dat…

De advocatuur krijgt het druk en ik durf niets meer op te schrijven. Dan is er maar één oplossing: de illegaliteit. Het vrije woord is niet meer.

Os Suum. Latijn voor: mond dicht. Ik ga maar vast oefenen, heel veel oefenen.

 

PS: Duizend maal excuus mocht ik iemand beledigd hebben en zij die zich maar enigszins, gediscrimineerd voelen. Excuus, excuus, excuus en nogmaals excuus. Ook de Hoer, die op nummer 109 woont en hondjes haat. Koffie?