WTF is er aan de hand? Gisterenavond was er een televisie uitzending waarin ik zag dat jong, goed opgeleide mensen met aandacht zaten te luisteren naar de gesproken woorden van een aantal Predikers. Onder andere in een zaal op de VU in Amsterdam. Een schooltje wat bestaat uit geschonken centjes door de Nederlandse Overheid, maar dit terzijde.

Oké, terug willen keren naar een paar eeuwen geleden kan voor de toehoorders lastig worden, maar het had wel hun aandacht.

Jonge mensen die veelal hier geboren, opgegroeid zijn met allerlei verlokkingen om hen heen. En die bereidt zijn dit allemaal te negeren. Hoe mooi is dat!

Geen gezeik meer voor paps en mams over geld, kroegbezoek, weer een nieuwe mobiel, porno in de nachtelijke uren of slechte cijfers op school. Maar in de plaats daarvan een wijde jurk, een koran dvd en overtuiging. Welke ouder zou dit niet allemaal willen?

Ben eens wat gaan internetten. De bond voor den christelijke Godsdienst, de Noorse Broeders en de Refoweb. Ik zou zeggen, veel leesplezier. Want ook deze lieden hebben zo hun dingetjes en club-iconen. Dus als we ons toch druk maken, dan ook maar over deze lieden met hun gedachten en opvattingen.

De wereld verandert en draait nog steeds. En al die veranderingen zijn heel dichtbij. Waarbij de functie van internet zaken versterkt als beeldvormer en een waarheid.

Laat ze denken wat ze willen, en ik heb daar zeker een mening over. Gevraagd en ongevraagd.

Veel maakt mij onrustig. Het gedraai om de MH17, een prinselijke huisjesmelker, jongens en meisjes die met PTSS onbehandeld rondlopen, graaiers, mijn geloof in de Rechterlijke macht en over geile Gordon, die een wipmaatje zoekt, hoopt te vinden van mijn contributie.

Ik ben net terug van de Dierenarts, die mij voor 180 euries wist te vertellen dat Joop de Beagle met zijn 15 jaren ook de hele dag geil is. Dus het is afgelopen, geen Gordon meer voor Joop. Een beetje abrupt, maar scheelt mij een hoop vlekken op de bank en stoelen. Op tijd de mand in!

Maar onrustig worden van mensen die met gelijken, andere opvattingen er op na houden? No way! Nederland is een tolerant land met een bijna vrijheid van uiting en een democratisch systeem, waardoor een ieder mag bestaan.

Lazer op met je maffe ideeen, de kracht van de gulpen en het idee dat een echte vrouw, een gewipte vrouw is. Opzouten. Ik ben er, en jij ook. Of je wilt of niet! Vraag het maar aan me.