Het is natuurlijk een dankbaar onderwerp. De vluchtelingen. De een is voor, de ander tegen. Weer een ander steekt de fik in een wagenpark, gooit ruiten in of verkracht vocaal vrouwelijke voorstanders. Genoeg voer voor een columnist om het een jaartje uit te zingen zou je zeggen. Maar nee, even niet meer, Zotteklap is vluchtelingenmoe.

Moet ik het dan gaan hebben over de ultieme MILF Claudia Schoemacher? Omdat zij besloten heeft haar botoxman twee weken per maand de strakgetrokken billen toe te keren? Nou ja, laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk best een beetje raar als je besluit apart van elkaar te gaan slapen. Het is zelfs een beetje meer raar als je 2200 kilometer van elkaar gaat wonen. Hij in druilerig Nederland en zij aan de zonovergoten Spaanse kust. De seks schijnt er wel beter van te worden volgens Claudia. Oftewel, de seks was eerst gewoon prut.

Vanwege non inspiratie de krant van wakker Nederland maar eens opengeslagen. Oh nee, het schijnt dat K3 zoekt K3 doorgestoken kaart is. Verbazend? Niet echt. Eva Jinek heeft volgens zeggen een relatie met Lama Ruben Nicolai. Dat is ook zo’n beetje de enige die ze nog niet gehad heeft. Luv, dat zijn die 3 lekkere meiden uit de jaren 70, werken aan een comeback. Alweer? Maar dan wel zonder derde musketier Patty Brard. Die kregen ze met geen mogelijkheid meer in zo’n rokje geperst. Robert uit GTST werkt ook aan een comeback in de zeepserie. Nou en?

Belangrijker is het om te lezen dat Rintje Ritsma eindelijk vader wordt. Zou het dat meisje met het spandoek “Rintje ik wil je kindje” dan toch gelukt zijn? Ik zie de zoveelste foto van dwergmeisje Silvie van der Vaart, Zarka, Mobetie, Meis of hoe ze ook mag heten. Zwoel kijkend in de camera, met slechts een ieniemienie lingeriesetje aan. Het lijkt alsof ze grote borsten heeft, maar als je haar naast een dame van normale lengte zet, dan blijkt het toch gewoon een krappe B te zijn. Tot slot lees ik dat Vincent Croiset vlinders in zijn buik heeft. Who the fuck is Vincent Croiset? En hoe heeft hij die vlinders in zijn buik gekregen? Ik zie ineens hele rare beelden voor me van het anaal inbrengen van een nest rupsen door ene Vincent.

Al met al weet ik nog steeds niet waar ik over ga schrijven. Nou ja, volgende keer beter.

Zotteklap