Voor dat ik weer verder ga met mijn werkzaamheden, ben ik zo vrij om u deze brief aan te bieden. Nu eens geen woorden die over mijzelf gaan, mijn honden, de btw- die ik elke keer weer moet afdragen aan een clubje wijze mensen die onder curatele staan of andere levenslessen, Nee, deze column gaat over uw Twitter bericht, die ik nu al beschouw als de grootste knaller om 2017 welkom te heten.

U komt uit een oud geslacht van kleermakers. Buiten dat ik dit weet, kan ik dit ook zien als u weer één van optredens heeft achter het spreekgestoelte. Als Kasteelheer weet u namelijk als geen ander de Haagse Ridders, indrukwekkend toe te spreken.

Waarom ik uw afkomst benadruk? Omdat u als geen ander verstand heeft wat genaaid worden, betekend.

Inderdaad, ik refereer dus aan uw Twitter bericht waarin u probeert medeleven te tonen met een deel van uw onderdanen en vergeef u mij, de plank volledig mis slaat.

Vanuit mij professie biedt ik u geheel gratis een clinic aan. Een clinic die gaat over hoe je met onderdanen, ook om zou kunnen gaan.

Om te voorkomen dat u na de excuses over het al dan niet kwijtgeraakte bonnetje van Yvo en de onheuse bejegening richting George Maat wederom het woord excuus in de mond moet nemen is een clinic voor u nu, de beste optie om excuus maken te voorkomen. En ik kan mij voorstellen dat u zelf ook een beetje excuus moe bent.

Waarbij ik op voorhand tegen u zeg, als voormalig Nederlands Kampioen Debatteren, dat ik tijdens de clinic mijn mond open doe en u alleen op mijn declaratie bonnetje hoeft te letten. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

En mocht u meer informatie willen verkrijgen hoe om te gaan met Twitter? Laat het mij weten, dan neem ik mijn kleindochter mee. Want wat die niet allemaal kan met zo’n telefoon, ongelofelijk. En daarnaast was ze als klein meisje vaak verkleed als prinses. Dus uw kasteel……………maak haar gek.

Ik hoor graag van u,

Een betrokken medeburger ( die ook moeite heeft met Twitter en de veegtelefoon)

 

PS; mocht u er prijs opstellen? Ik kan zorgen voor een Politieman/vrouw met een gehoorbeschadiging of baksteen hoofdpijn. Maakt de clinic wel een beetje echter. Maar dit hoor ik graag vroegtijdig van u, want sommigen “liggen” nu thuis. Inderdaad een beetje zwak, maar oké het is zo. Maar ze liggen regionaal, dus ik moet een beetje rond twitteren, vandaar. Zoals het heurt!