Wat een volksfeest hadden we begin van de week. Ja mensen het was Koningsdag nieuwe stijl. Aankomen met een busboot om daarna gelijk te kijken naar een vlotenschauw, ja dat is de nieuwe stijl die Willem wel beviel, het moest eens over zijn met het koekhappen en zakspringen. Ik heb overegens niet gekeken naar hoe Willy en Max het vonden ik verbaasde me meer over de prinsesjes, die hadden het wel prima naar hun zin, beetje gekke bekken trekken en meezingen met de muziek van Afrojack en Nielson, hoe zo Amalia haar Sweet 16 vieren?
Van een hele mooie dag voor de koning en zijn gezin naar de treurnis van de rest van de week.
Eigenlijk is er maar 1 woord voor deze week en dat is liefde, ja liefde het afschuwelijke nieuws van een aardbeving in Nepal waar mensen hun geliefde moeten missen voor de rest van hun leven. Onder het puin van huizen steekt een voet uit of een arm het beweegt niet meer je weet dat daar je geliefde ligt, je kan niks doen want de brokken die op hem liggen zijn geen brokken maar een heel huis of een hele flat. Ookal is er hulp van andere landen om het financieel er boven op te helpen je geliefde krijg je daar niet voor terug. Wie zijn geliefde ook niet meer terug krijgt is Patrick Lodewijks, hij en z’n 3 dochters moeten hun geliefde vrouw en moeder missen, door een tragisch ongeluk op de A2 was het leven niet meer te redden van deze vrouw.
Ook bereikte mij het bericht dat er weer een jongen voetballer is overleden aan hartfalen Gregery Mertens is al de zoveelste, waarom word er door doctoren niet beter gekeken met inspannings trainingen? Voor Gregory was het te laat hij is niet verder gekomen dan z’n 24e jaar. Ook is Marco Bos niet meer onder ons, de man die zo vocht tegen de ziekte kanker hellaas heft hij het niet mogen redden. Tot slot wie het ook niet heeft mogen redden is Rebecca Ferdinand inderdaad de vrouw van Rio Ferdinand, zij verloor ook haar stijd tegen kanker.