Eindelijk is het gelukt! Men neme een muis, snijden hem open en pompen er vervolgens allerlei farmaceutische nu nog betaalbare meuk in, en hatseflats: de leeftijd van de muis holt jaren achteruit.

Haalde je vroeger de krant, nu kom je in het angsthazen programma van de notoire zakkenvuller van de PVDA en zijn vriendjes. Die nog steeds beweren dat de Wereld door draait!

Het is toch een heerlijke gedachte dat ik straks mijn fluister arts bel, en om een spuit kan vragen. Wel er even bij vertellen dat het geen spuit is om eruit te stappen, maar een eeuwige jeugd spuit moet zijn. Dan wordt het wel alert blijven, aangezien Nederland wereldkampioen is, in het door elkaar halen van spuitjes. Maar vooruit, ik ga er voor.

Geen nachtelijk wake up call om te gaan plassen, geen pijntjes na het lesgeven op de sportschool, samen met CC naar een mafkezen concert en het ook nog leuk vinden, je niet meer af laten zeiken omdat je de baan moet behouden en geen op en aanmerkingen meer over mijn Aziatisch gen, waar anderen om moeten lachen. Wat een leuke toekomst ligt er in het verschiet. En niet alleen voor mij.

Patricia hoeft zich meer te verslikken in een paar liter urine, Henkie herinnert zich weer dat hij pensioenpremie moet betalen en al de Zorg graaiers in Nederland, kunnen wat langer blijven graaien.

We zijn aan het door draaien.

Jaren geleden bedacht iemand dat het schaap Dolly 1, ook een Dolly 2 moest krijgen en Nederland was te klein. Ethiek was het woord wat menigeen in de mond nam en de vloek werd uitgesproken. Maar schijnbaar is de volgende stap gezet in de Rutte evolutie.

Iedereen die nu nog bij de Soos loopt kan een baan op zijn of haar buik schrijven. De laatste generatie oude opgevers die nu nog in de hedendaagse armenhuizen dood gaan, worden niet meer vervangen. Het kerkhof kan éénmalig geruimd worden en de grond kan richting een vastgoed boef die Oranje heet. En aangezien vluchtelingen voor velen handel is, zorgen wij ervoor dat ze de eeuwige jeugd behouden.

Ik mis mijn vader, moeder, mijn oom. Johan Cruijff, Boet van Dulmen, Tante Annie van de Televisie en Simon Carmiggelt. Ik wordt misselijk als ik denk dat de vele mafkezen die het nu voor het zeggen hebben, dit tot in lengte van dagen kunnen blijven doen. Dat kinderen die opgroeien in Armoede hierin blijven hangen en ik in plaats van trotse Opa, ook de kans krijg om weer vader te worden!

Blijf met je handen van de evolutie af ook als het te maken heeft met de fucking marktwerking.

En, sorry muis. Ik bedoel het niet persoonlijk. Maar mijn recht op het leven wil ik niet voor eeuwig hebben. Oud worden heeft namelijk ook zo zijn voordelen. Je kunt terugkijken en delen, voortkabbelen is veel leuker als het altijd maar moeten rennen en rechtop staan is vele malen leuker dan bukken. Om maar niet te spreken van mondje dicht houden of gezellig open doen.

2017, het jaar van de muis. De mens is gek, lepel in je bek. Lepel in de mond, zo gaan wij de wereld rond. Sorry Mam, ik moest opeens denken aan het rijmpje wat ik niet mocht zingen. Tot straks….