Over mijn zus Eddy en ik.

Eddy is pas vijftig geworden. Zoals immer ziet ze er elke dag top uit. Je zult haar zelden ongeföhnd aantreffen en haar make-up zit altijd onberispelijk. We zijn nu op een leeftijd waarop we wat minder onzeker moeten zijn. Tenminste, dat hebben we beloten…

In dit kader heb ik gisteren, zonder make-up de kliko aan de straat gezet. Het was wel donker maar alles begint met een eerste stap, toch?!

Vorige week ging ik koffie drinken bij Eddy. Ik schrok me wild! Misschien gaan we ook gewoon te ver. Eddy was zo oranje als een sinaasappel. Nou zit ze altijd wel stevig in de foundation maar er zijn grenzen. “Schat, volgens mij is de verlichting in je badkamer niet goed hoor..”, opperde ik voorzichtig. We zijn toen maar even de juiste kleur gaan laten aanmeten bij de ICI Paris. Professionele hulp is de beste optie als je door de bruinsels de juiste beits niet meer ziet.

Zelf was ik juist wat aan de bleke kant, en ook best wel misselijk. Ik voelde me helemaal geweldig in mijn nieuwe jurk maar die corrigerende onderbroek zat me toch strak! Je moet wat overhebben voor een strakke buik. Dat was nog niet alles. Daar waar Eddy is gezegend met een royale boezem, moet ik me behelpen met een b-cupje. Maar, HAVE NO FEAR! Ook daar is wat op bedacht. De maximizer bh! Wat een uitvinding. Voor 20 euro heb je er twee cupmaten bij. De eerste keer dat ik er een paste, kreeg ik spontaan hoogtevrees toen ik naar beneden keek. Wat een decolleté!

Dit alles is een enorm succes en werkt geweldig. Let wel, IK HEB AL EEN RELATIE. Alleen dan kun je deze trucage op veilige wijze toepassen. Als single lady loop je namelijk het enorme risico je woest aantrekkelijke zaterdagavond date de schrik van zijn leven te bezorgen. Zodra je uit de kleren gaat, blijven de verhoudingen weliswaar hetzelfde, maar dan precies omgekeerd. Surprise effect verzekerd! Mocht je dit met je enorme charmes weten te compenseren en  pas op zondagochtend huiswaarts gaan, laat je je nieuwste, flabbergasted en met een sinaasappel-oranje hoofdkussen achter. Wie was toch die rondborstige gebruinde dame die hij mee naar huis had genomen? En vooral, waar??

Wees gewaarschuwd!