‘ s Morgens, als ik wakker word lees ik altijd op m’n smartphone het laatste nieuws.        Enigszins geërgerd zag ik vanmorgen dat de partij voor de asielzoekers, oftewel de PVDA, het liefst taakstraffen wilt invoeren voor pesters, die andermans naaktkiekjes op internet plaatsen.
Een lachertje, dit moeten we toch niet willen….
Hoe bedenk je zoiets????
Een taakstraf, nou, wat zullen ze daarvan badend in het zweet wakker worden.
Volgens de huidige wetgeving kunnen pesters een celstraf tot 4 jaar krijgen met als extraatje een strafblad, die ze op het CV kunnen zetten.
Wat mij betreft mogen ze zelfs die celstraf combineren met een taakstraf.
Overdag werken en daarmee de kosten compenseren met het verblijf in de bajes.
‘s Avonds opsluiten in hun hol zodat ze zich niet kunnen groeperen op hangplekken.
Overigens zou dit voor alle celstraffen mogen gelden.

Waar het om gaat is dat deze partij wederom straffen wilt versoepelen.
Dankzij de PVDA hebben we in Nederland een veel te soft beleid, het kan en het mag hier allemaal, terwijl de rechtsdieners vervolgd worden als ze te hard hebben ingegrepen.
Er is geen respekt meer voor blauw op straat.
Het is de partij die ook voor het afschaffen van Zwarte Piet is, een burka, die wel mag, de partij, die onze eigen tradities om zeep wilt helpen. Allemaal onder het mom van de multi-culti samenleving.
Dichter Juul Deelder zei het ooit goed: ‘Wat zwart is, moet zwart blijven’.
Ga eens terug naar de oorsprong en wees trots op je eigen land , de tradities en gebruiken.
Laat immigranten deelnemen hieraan, ipv eigen tradities invoeren.
Ook dat is inburgeren in een land.
De PVDA zal hiervoor bij de volgende verkiezingen genadeloos worden afgestraft.

Ondertussen maakt Fransje Timmermans, ook een PVDA’er, zich zorgen over een mogelijke toename van rechts-extremisme, als men niet gauw met oplossingen komt voor het vluchtelingenprobleem.
” Fransje, wordt eens wakker”!!! Door het lakse beleid en de alsmaar blijvende onenigheid in Brussel hadden jullie dit probleem al eerder kunnen tackelen.
De woede en de zorg van de burgers nemen steeds meer toe, doordat politici het niet met elkaar eens worden en geen oplossingen kunnen bedenken.
Ik maak me toch meer zorgen over de IS strijders, die nu zomaar de grenzen kunnen oversteken.
Waar en wanneer zal de eerste bom afgaan? Op een station, in de binnenstad, een winkelcentrum of misschien wel in een voetbalstadion?
Laten we hopen dat het vooral niet gebeurt.
Het gekibbel en de besluiteloosheid van de politici in Brussel zou eigenlijk strafrechtelijk vervolgd moeten worden, zij zijn verantwoordelijk voor wat er gebeurt, want door dit alsmaar langer durende probleem komt uiteindelijk de veiligheid van Nederland en Europa in het geding.