De tijden dat we in een saaie grijze sportbroek met een verwassen zwart topje door sportschool huppelden, zijn echt voorbij. Opzij! Aan de kant! Maak plaats voor hippe, sprankelende en flitsende sportmode!!

Ja leuk, maar waar kan ik die dan vinden? In de gemiddelde sportwinkel hangt namelijk nog steeds de saaie joggingbroek en afentoe eens een vrolijke roze top. Helaas staat er dan ook weer gelijk een enorm logo op van het desbetreffende sportmerk en daar zitten we ook niet altijd op te wachten. Ik niet in elk geval.

Heb ik een alternatief? Zeer zeker! Check deze website eens van Delta Fashion. Een walhalla van bijzondere leggings, toffe tops en dit allemaal van een zeer hoogstaande kwaliteit. Ik spreek uit ervaring. Ik heb namelijk mijn leggings van Delta Fashion al meerdere malen gewassen EN in de droger gedaan en deze kwam er niet uit als een hotpant, maar nog steeds als legging. Zelfs de kleur blijft hetzelfde. Nu moet ik stoppen, want dit begint bijna op de nieuwe wasmiddel reclame van Robijn te lijken.

Delta Fashion dus! Waarom kennen we dit nog niet? Omdat dit pas sinds kort ons land verkrijgbaar is. Een uiterst sportieve Braziliaanse dame stond al maanden in de meest fleurige en vrolijke sportoutfits in mijn lessen te springen tot ze mij vertelde waar ze deze hippe outfits vandaan haalde. Alle dames uit de les dromden binnen no time om haar heen als een zwerm wespen op een pot met honing. Iedereen wilde weten hoe ze ook zo’n exemplaar konden bemachtigen.

Onlangs heeft ze daarom een open huis verkoop gehad met als gevolg dat de sportschool ineens vol gekleurde en vrolijke sportoutfits staat. Nu willen we natuurlijk niet wachten op de volgende open huis verkoop, dus kunnen we vanaf nu gewoon via de site van Delta Fashion bestellen. Gewoon vanuit je luie stoel. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Eerlijk is eerlijk zo’n toffe outfit maakt het sporten nog leuker dan het al was. Mocht je nu toch nog moeite hebben om jezelf van die bank af te sleuren en naar de sportschool te gaan (niet alleen omdat het buiten 36 graden is, maar omdat je gewoon geen zin hebt)? Schaf gewoon eerst een te gekke outfit aan via Delta Fashion en dan zie ik je volgende maand in 1 van mijn lessen… Toch?

PS. Die buikspieren krijg je er niet bij. Daar moet je zelf nog even je best voor doen…