Nog niet zo lang geleden heb ik op de kleinkinderen gepast. Broodjes gegeten met Chocolade pasta die ook uitstekend aan een tafel kleeft en aan hun wangetjes. Om de gezonde maaltijd af te sluiten met een tover chocolade-ei waarin priegel speelgoed zit, die door een groter mens in elkaar gezet moet worden.

Televisie aan, om ze als Opa te wijzen op het feit dat de apen in Afrika die op het beeld verschenen, erg veel gelijkenis met hen hebben. Enfin, 4 gefronste wenkbrauwtjes waren mijn cadeautjes en later een enigszins uitgelokt, schopje op de Opa enkel.

Mijn oudste zoon was er ook. Die haarfijn uit wist te leggen dat Opa bruin is omdat de moeder van Opa op een foto ook bruin is, wat door de zon komt. Ik verdenk hem van een stevig racistisch gen!

Op een terras in Nijmegen weet een enigszins aangeschoten Overheidsdienaar te melden dat mijn snelle manier van aangeschoten worden komt, doordat Aziaten een gen missen. En CC op gezette tijden een sterke opleving heeft van koloniale trekjes, door commando na commando te geven.

U begrijpt, het leven valt mij vaak erg zwaar!

Nederland, is een beetje dom! ( deel quote: M van A. Beide ook woonachtig te W)

Efteling, Politie, allochtonen, andere tonen, Denkie leden, Bestuurders, zij die denken te besturen, op de weg, in de kroeg, buiten de kroeg en weet ik veel waar. Ik discrimineer, jij discrimineert, wij discrimineren, zullen we gaan discrimineren…….ik word er gek van, maar ook een beetje giechelig.

Om u te behoeden voor een verplichte gang naar de rechter, mijn keiharde mails, ingegooide ramen, brandbommen of het verliezen van uw baan als loonslaaf.. mag het onderstaande o.a. niet meer door u uitgesproken worden:

Er is witte rook

De prins op het witte paard

Een witte raaf

Zwartwerken

Zwart geld

Een zwartkijker

Zwartrijden

De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet

Liegen dat je zwart ziet

Iets zwart op wit hebben

Op zwart zaad zitten

Iemand de zwarte piet toespelen

Het zwarte schaap zijn

Het wordt hem zwart voor de ogen

Iemand zwartmaken

Het ziet zwart van de mensen

Op de zwarte lijst staan

En om de heer F.B. uit N niet te vergeten, die ik af en toe in het echt een biertje zie drinken met zijn verlopen kop: Ik denk dat SS ( niet te verwarren met een clubje uit een wereld oorlog) aan u DENKt en in het vizier heeft, dankzij de zinsnede uit uw wereldhit: denk niet wit, denk niet zwart maar denk in de kleur van je hart. Mag lekker niet meer, stiekem zuipende nepdichter met je zonnebrilletje op.

Ik voel als Freelancer dat er een workshopje geboren wordt. Hoe ga je om met een drinkende, rokende, motorrijdende werkelijk prachtig gekleurde en haarloze heer, waarvan U MOET houden?

Prachtig, de pegels komen er aan. Dus hoppa achter de L. top en een paar mails de wereld in knallen. Taalfouten zijn geen probleem. Naslagwerk is niet nodig. Resultaat: moet je voelen! Duur: 30 minuten. Kosten: Doekoes, veel doekoes. (liefst zw…..)

Dus denk na, voordat u mijn aanbod afwijst. Ik heb machtige vrienden en tenminste één zeer machtige vriendin, en een politieke partij in opkomst als steuntje in de rug.

Ja, en nu?