Ff chill op t balkon…zoek al n paar minuten naar mn aansteker…die ik dus gewoon tussen mn tanden heb..omdat ik ondertussen weer andere dingen aan het doen ben…en ook aan hele andere dingen denk.

Nog 2 nachtjes en dan verhuizen. Beetje stress…want er is nog genoeg te doen..maar eigenlijk niks wat niet gedaan kan als we erin zitten…dus die stress is eigenlijk nergens voor nodig..we kunnen slapen, douchen, ik kan een prakkie voor iedereen koken…we kunnen op werk en school komen (whahaha)…wat hebben we nog meer nodig eigenlijk?
En hoppa..zo heb ik die beren op de weg ook weer meteen afgeschoten.

Gister het behang in de huiskamer erop geplakt..super strak en super retro…ben nou eenmaal n sentimentele trut…al dat nieuws op m’n pad..betekent thuis even lekker terug in de tijd…veilig, warm..als in een baarmoeder..wel zonder de vochtplekken dan graag!
Een vriendin van mij gevraagd of ze nog 1 rol behang wilde halen, toen ik zag dat ik tekort kwam. En ze had de allerlaatste…niet meer te bestellen ook gewoon, dus weer ff flink moeten concentreren, maar ik heb het er nèt mee gered! En dat moest vast zo zijn.

Vandaag vloerbedekking voor de trap en de zolderkamer geregeld..en hout voor de schotten die er gaan komen.
Schotten, om al de zooi, zelfs nog spullen vanaf m’n eerste huis, achter te verstoppen.
Een matras voor mn dochter haar tweepersoonsbed, *kuch*uitslover*kuch*,  gekocht, rolgordijnen voor de slaapkamers en nog wat spulletjes, waarvan ik dacht dat nog hoognodig was.

Kast uit elkaar gesloopt, wat zooi over gebracht, lijkt echt geen eind aan te komen allemaal, maar toch zitten we over 2 dagen daar!

En dat in 2 weken tijd!!
WAUW!!! Paar kilo lichter wel hoor..lichamelijk èn financieel…maar we hebben t gered..bijna dan..

Heb zelfs al het hoognodige potje zitten janken vanavond en dat was goed, moest er uit…blijf nou eenmaal een dramaqueen, haha.

Heerlijk om naar een normaal huis te gaan..maar dit was de flat waar ik heel hard voor heb moeten knokken, ons eerste huisje na de scheiding, onze zelfstandigheid, ongelooflijk aan moeten passen, o.a. qua ruimte en t missen van een tuintje, maar ook weer ontzettend ideaal…dichtbij school en werk, niet te groot om schoon en opgeruimd te houden..whoehahaha..mag ik ff lachen ?!
Twee van m’n drie lieffies van kind naar puber zien overgaan..weekenden alleen geweest..eindelijk echt vrijgezellig gedaan..gefeest en enorm veel lol gehad..
Relatie begonnen en weer na heel veel stress en twijfel gestopt.
Nieuw gezinslid erbij genomen..onze lieve hond Truussie…en dan als klap op de vuurpijl.. superhoteldebotelsmoorverliefd geworden…en nog steeds!

En dan nu dus nog 2 nachtjes slapen en dan op naar ons thuis..zo voelt het al echt wel…op naar rust en gezelligheid..en heel veel lol en vooral liefde!
Óns thuis ..een nieuw begin, samen met de aller, aller belangrijkste mensen uit m’n leven.

Dus nu, na de zoveelste peuk, op m’n bankie op m’n balkonnetje….voel ik me een beetje verdrietig…afscheid en blijdschap en spanning lopen door elkaar…maar het is goed..het is heerlijk..en het was heel hard nodig…en als ik t zelf mag zeggen…ook heel erg dik verdiend!

..nog 2 nachtjes…en dan eindelijk thuis.

Truste!

K’tje Rebel