Sevgili Sen ( Dear you), You have the honour once in your life time to read a page of my diary. Our life is gevormd door the time, keuzes en nummers. De tijd is altijd van toepassing op je leven. Je leeft met de tijd mee. Maar sommige mensen hebben hun levens laten lijden door de tijd. Door bijvoorbeeld plannen te maken wanneer ze de creative editor of directeur worden van een tijdschrift. Hun levens zijn gepland door de tijd. Je kan het niet vasthouden maar je kan de dingen die door de tijd heen zijn gebeurd niet los laten. Ik leef met de secondes in me leven. Wanneer de ziekte uitzaait, wanneer me hart stopt met bonzen dan stopt de tijd voor mij. Ik ga daarom de uitdaging aan en hierbij voer ik een war tegen de klok in. De keuzes die ik daarbij maak zijn helaas niet zo makkelijk als het veto-recht. Ja/ Nee. Ja, ik wil een bak koffie.Nee, ik hoef geen gebak. Alles is verbonden aan de keuzes die ik maak. Als ik een keer niet voor een tentamen leer dan is het een vrijwillige keuze geweest. Ik wist dan al dat ik niet een grote slagingskans zou hebben. Mijn vrienden hebben een overval gepland voor morgenavond. Als ik mee ga dan weet ik dat er een kans bestaat dat ik opgepakt kan worden. Wat ga ik doen? Als ik de trein zou missen dan zou ik misschien niet de ware tegenkomen. Ik ben vaak te laat maar soms ben ik ook op tijd. De ware ben ik overigens nog niet tegengekomen. Nummers? Niet als hey, dame wat is je nummer maar more like.If you have the money you get the respect, power and bitches. Respect van klanten hebben ik overigens ook niet wanneer ze bij me komen afrekenen. Ik heb vaak ruzie met klanten doordat ze het geld naar me gooien van hier ik betaal toch neem het aan en laat me gaan.. Ik begrijp dat persoonlijk niet maar ik weet wel zeker dat er stiekem veel klanten toch die asociale fout maken. Ik wil niet de verkeerde gedachten bij jullie naar boven halen maar ik werk niet als een prostituee maar als een cassière. Back to the numbers.De getallen op je rekeningnummer, friends + likes op facebook, geboorte-en sterftedatum, geplande afspraken, bedragen die je man betaald voor je juwelen daar is ons leven nu omheen gebouwd. Ik weet niet tot hoever dit gebouw stand blijft houden. We leven in de Gotham die we zelf hebben gecreëerd en there is no batman die ons kan redden. Als je iets wilt veranderen of wilt ownen in this precious space called earth do it now before the time stops with ticking.