Tips van de maand

Wat zijn entiteiten en hoe herken ik ze?

Entiteiten zijn geesten van overleden mensen of dieren die rond blijven dwalen op de aarde, in huizen, oude gebouwen en andere ruimten waar ze horen en gewoond hebben toen ze nog in leven waren. Entiteiten kunnen goed zijn en slecht, je hebt dus verschillende entiteiten.

De goede entiteiten willen helpen en boodschappen overbrengen vanuit het hiernamaals en hoe het ze daar vergaat en hoe ze daar wonen. Het hiernamaals is eigenlijk hetzelfde als op de aarde maar het verschil is dat ze daar geen ziekten, beperkingen, dood, en/of zorgen kennen. 

Slechte entiteiten kunnen niet wennen aan de liefdevolle wereld van het hiernamaals en zijn vaak mensen die in het leven wat ze geleden hebben niet zo lief waren voor anderen en hele nare dingen doen. En nu ze in het hiernamaals zijn kunnen ze op aarde en waar ze hebben gehoord nog steeds laten merken dat ze het met dingen of mensen niet eens zijn door ze te treiteren en zo het leven zuur te maken dat de entiteiten uitgedreven moeten worden met behulp van exorcisme. Dat komt gelukkig niet vaak voor, maar als het voorkomt, schakel dan PROFFESSIONELE hulp in. 

Hoe kan ik een kind dat huilt en druk is rustig krijgen?

Je hebt altijd kinderen die druk doen als je aan het bellen bent, of in de stad aan het praten bent met iemand. Het kind wil dan de aandacht trekken en gaat net zolang door tot het alle aandacht weer op zich gevestigd heeft. Je hebt er even geen zin in en probeert het kind met een waarschuwing te bedaren en zegt dat het nu even op moet houden want je bent bezig, kind houdt niet op.
Ga op ooghoogte van het kind zitten en kijk het strak in de ogen… doe je wijsvinger voor je mond en blijf het kind strak aankijken, Je kan de woorden ´het komt goed´ zeggen.
Het helpt vaak echt en bij baby´s moet je gewoon met je innerlijke stem luisteren naar het huilen en dan over het hoofd aaien en dan de woorden ´het komt goed zeggen´ de meeste baby´s gaan er rustig van worden.

Iedereen heeft gevoel!

Gevoel van angst, geluk, blij zijn, verdriet, boosheid noem maar op….

Ik wil mensen leren die *hsp zijn of meer oppikken dan een ander, hoe je weet wat en bij wie de gevoelens horen en hoe je er mee kan omgaan. 

Bijvoorbeeld, je bent in de buurt van iemand die net gehoord heeft dat hij gezakt is voor het examen en hij voelt zich rot en jij pikt dat op…. hoe voel je je zelf dan? Als je erg die gevoelens van de ander oppikt, ben jij ook verdrietig?

Ik wil een onderscheid kunnen maken tussen de gevoelens die jij als persoon voelt en die je op pikt van iemand uit het hiernamaals of op straat of waar dan ook…..

Hoe doe ik dat?

Ik stel mijzelf en jou open voor alles om je heen en laat je voelen wat er speelt om je heen, want hsp-ers hebben maar een kleine wereld waar ze zich veilig voelen…. Ik geef jou de leiding over je gevoel en jij zegt stop als het je te veel wordt. dan stop ik meteen!
Na een poosje vraag ik of je het nog een keer wil voelen en als het negatieve gevoelens zijn of je het in het positieve wil kunnen veranderen. Dan gaan we samen de negatieve cirkels naar de positieve cirkels veranderen.

Hoe weet ik wat mijn intuitie is?

Intuïtie is wat je doorkrijgt via gedachten en ‘denkt’ in je

hoofd. Het is geen denken wat je doet, want je krijgt dingen

door van een gids die op dat moment bij je is en die je wil

helpen.

Hoe herken ik dat?

Stel je bent ergens en je weet niet welke kant je op moet en je krijgt een soort van kriebel in je buik…. dan hoor je in je

hoofd een stemmetje dat je rechts moet gaan omdat je links

niet in kan vanwege een blokkade maar je gedachten zeiden

dat je de linkerkant op wilde. Je gaat het stemmetje volgen en toch rechts…..

Later denk je, ja maar ik had naar links gemoeten. Komt er

een vriendin en je vertelt wat er gebeurde en zij bevestigt de

blokkade doordat er een ongeluk was waar jij niks van af

wist……. dat is intuïtie.

Ik kan je laten zien dat wat je denkt te denken niet alleen

gedachten zijn en dat er wel degelijk gidsen zijn die mensen

helpen.

* hsp is high sensitive person= hoog gevoelig persoon

Als je merkt dat je niet alleen bent, (gevoel van aanwezigheid) zeg dan gewoon hard op hallo, dan weten de spirits dat jij weet dat ze er zijn. Dat geeft ook veiligheid en acceptatie bij de entiteiten die er zijn, want meestal zijn het bekenden van je.