Zo, er is een nieuwe Mac Donald gekozen. Van harte jongen.

Jammer is wel, dat het de godganselijke dag experts regent, levende lijken die voor de camera mopperen en de schijtlaars van Nieuwkerk, die tijdens de knalpartij van Charlie Hebdo kort daarna beweerde hard naar huis te fietsen, ook zijn grammetje mee pikt door de zaak te stangen met coryfeeën uit een ver verleden.

Alle bekende Nederlanders spreken schande en nog eens schande. Maar ik heb toch echt het gevoel, dat Tummelie-Trumpie zich geen zak aantrekt van het oud Hollands gedoe.

Tja, en het ventje Klaver met zijn Obama kopieergedrag is nu huilie huilie aan het doen. He’s made the wrong choice, I think.

Maart 2017 mogen u en ik weer naar de stembus. En laat ik voor mijn lol, nu eens voorstellen dat ook hier de kiezer zorgt voor een politieke aardverschuiving. Gewoon een stevige ruk naar rechts! Bent u er klaar voor.

Laat ik er twee uitkiezen, de PVV en de VVD die broederlijk ( de man eerst, dank u), dit schone land opnieuw gaan redden. Omdat u en ik dit willen. Omdat we teleurgesteld zijn in de huidige politiek.

We willen het beter, we willen meer, fuck the planeet, moslims, 3e wereld shit en gedateerde Freelance Indo’s. Meer politie, meer schieten, meer gevangenissen, de doodstraf, meer ons-banen , hoge muren en heel veel schreeuwen naar anders denkende: we lock you op!

Leest u even gezellig mee. De PVV en voormalige kompanen.

Dion Graus. Heeft in 2006 zijn vriendin gemept. Hero Brinkman. Amok met de buren en een drankprobleem. Jhon van Bemmel. 2010 faillissement fraude. De heer Hernandez. Openlijke geweldpleging. Sharpe. Oplichten van klanten. Richard Mos. Is een jokkebrok. Omdat hij beweerde op zijn cv, schoolhoofd te zijn. Markuszower. Meneer had een blaffer op zak. Klaar. Bijna…

Hatsikidee, de VVD.

Rolf Zincken. Mishandeling. Wethouder Carel van Gelder. Houdt van plantjes die je op kunt roken. Wethouder Piet Ploeg. Corruptie. Kathalijne de Kruif. Deelname aan een criminele organisatie. Senator Jos van Rey. Corruptie. Wethouder Tiluan. Corruptie. Ben ik er een paar vergeten zegt u? Zou kunnen, zou kunnen………..

Dit is wel een doorsnee van het grote Rechtse leiderschap, als u en ik besluiten dat het ons veel beter moet gaan.

Ik vindt ook, dat Nederland een integriteitsprobleem heeft.

Dat graaien mag als het uw eigen kruis betreft, en corruptie juist weer niet mag. Dat Ome Mark het nee antwoord democratisch moet verdedigen, ondanks dat weinigen snappen waar ze nee tegen hebben gezegd. Dat 1,8 miljoen voor een studerende puber best heel veel centjes zijn. Dat je baan niet ingepikt mag worden door een flierefluiter uit Verweggistan, omdat die toevallig niet zeurt over een pappadag, het willen volgen van een avondstudie of het dagelijks in de file staan. En dat we Jan Roos moeten dulden, ondanks dat die flapdrol ook alleen maar voor de wachtgeldregeling gaat, en een stevige rechtse meer dan verdiend.

Maar laten we in godsnaam het gezonde verstand laten zegevieren. Rechts is een richting, maar meer is het ook echt niet! Links trouwens ook. Wat blijft er dus over? Inderdaad…