Vrouwen die vreemd gaan laten bewust of onbewust sporen achter. Afhankelijk hoe alert de partner is, zal vroeg of laat het vreemdgaan worden ontdekt. Het meeste contact zal de vreemdganger met de geheime liefde onderhouden via de mobiel. Welke sporen laat een vreemdganger nog meer na? Wat kun je eraan doen om vreemdgaan van je partner te voorkomen?

Waarom vrouwen vreemdgaan
Vrouwen gaan ook vreemd maar uiteraard niet zonder rede en dat geldt ook voor mannen. Voor beiden komt het voort uit een ontevredenheid waarbij de persoonlijke wens niet tot vervulling komt, en de persoonlijke wens per indivdu verschilt enorm. Dit kan leiden tot relatieproblemen die onbesproken blijven waarbij ideen kunnen ontstaan om de relatie te stoppen. Dit heeft allemaal met vertrouwen in de relatie te maken en relatie tips en testen kunnen hierbij advies bieden om vreemdgaan te voorkomen. Bij vrouwen is de voornaamste wens het gevoel dat de man hun geeft en de zekerheid en het vertrouwen dat hen wordt geboden, er is hier dus sprake over onzekerheid in de relatie. Vrouwen zullen nooit stoppen met het openhouden van hun ogen op de markt en kunnen zelfs vanuit uiterst serieuze relaties vreemdgaan en een geheime liefde gaan onderhouden. De oorzaak dat vrouwen hun ogen openhouden is uit eigen bescherming en terwille van hun eigen geluk en voorspoed die hun meer zekerheid en vertrouwen geeft in de relatie die zij wensen. Als de vrouw een relatie heeft waarbij alle aspecten worden gedekt zal zij niet snel vreemdgaan maar toch haar ogen openhouden. Dit is niet vreemd, dit is heel natuurlijk, anders zou de relatie op den duur heel saai worden.

Hoe voorkom je dat je partner vreemdgaat?
De beste remedie om te voorkomen dat je partner vreemdgaat met een geheime liefde is om de dominante rol binnen de relatie aan te nemen. Al te veel controleren van de acties en handelingen van je partner kan argwaan opwekken. Daarnaast kun je door teveel overwicht ook weer eerder ruzie in een relatie krijgen. Door juist meer vrijheid te verschaffen zal de vrouw minder snel vreemdgaan mits de man de dominante rol inneemt en behoudt. De man is dominant in de relatie maar niet in zijn gedrag. Als de man het tegenovergestelde doet dan zal de vrouw zich hiertegen kunnen verzetten en het gevoel krijgen dat zij in haar vrijheid in de relatie wordt beperkt en dit als aanleiding zien om vreemd te gaan met een geheime liefde door bijvoorbeeld te beginnen met een latrelatie.

Dit is globaal gezien toch wel een van de meest voorkomende redenen dat vrouwen vreemdgaan, het gevoel dat de vrijheid wordt belemmert door; te veel controle of overmatig aandacht of het gebrek aan het gevoel van zekerheid en vertrouwen. Het gevoel van vrijheid van de vrouw moet in balans zijn, en de ruimte van vrijheid moet zij willen delen met haar partner. Op deze manier zal zij niet het gevoel hebben opgesloten te zitten in een relatie en dus ook geen behoefte krijgen een geheime liefde te onderhouden.

De dominante man of alfa man kan ook op een andere manier voorkomen dat zijn partner niet vreemdgaat, dit gebeurt vrijwel automatisch hij heeft namelijk het voordeel dat hij gewilt is door meerdere vrouwen en dat zal zijn partner wel tot nadenken zetten alvorens zij een geheime liefde zal gaan aanhouden. Iets wat zij niet snel wilt riskeren is een alfa man verliezen door een snelle flirt. En zoals wij mannen weten denken vrouwen goed na over deze zaken en weten heel goed als zij iets goeds in huis hebben zeker als zij onder invloed zijn in een relatie van een dominante man zullen zij niet snel op deze ideeën komen.

Hoe kom je erachter of je partner vreemdgaat?
De vreemdganger zal vrijwel altijd het meeste contact via de mobiel (sms) onderhouden met zijn/haar geheime liefde. Het is dan wel een moeilijkere drempel voor vrouwen om vreemd te gaan dan mannen maar dat betekend niet dat dit niet gebeurt! Het achterhalen van de vrouwelijke partner die vreemdgaat met een geheime liefde kun je aan de volgende zaken merken:

  • Geen of steeds minder zin in seks of affectie en het steeds meer afwezig opstellen in de relatie en minder nakomen van verplichtingen.
  • Veel meer telefoon activiteit met de geheime liefde! Midden in de nacht (of op andere “vreemde” tijden) een berichtje krijgen van je geheime liefde of worden gebeld en niet direct opnemen.
  • Het niet niet meer op vaste tijden thuiskomen, ineens sporadisch moeten sporten/familiebezoek, hoger bezine verbruik van een eventuele auto en/of andere merkwaardigheden.